Владимир Мирчески

360 Степени

Владимир Мирчески има речиси 20-годишна новинарска кариера. Со работа започнал во печатените медиуми, но за кратко време се префрлил на телевизиско новинарство. Мирчески беше дел од тимовите на некои од највлијателните национални телевизии во Македонија: ТВ А1, Канал 5, ТВ Алфа. Последните неколку години тој е дел од „360 Степени“, истражувачки телевизиски магазин кој се емитува на телевизија Алсат.