Фуркан Салиу

ТВ 21

Фуркан Салиу е новинар во билингвалната телевизиска станица ТВ 21 која емитува програма на албански и македонски јазик. Се истакнува и успева да го задржи вниманието на публиката со својот интересен и невообичаен пристап кон сториите што ги работи.