Говори и работилници

Презентација и работилница на ВидиВака

Презентација и работилница на ВидиВака

26. октомври 2018

Како да ја „продадеш“ твојата приказна со помош на едноминутно видео. Прочитај повеќе
Лупига – Како независните медиуми може да постигнат успех со кампања за crowd-funding, со Ивор Фука

Лупига – Како независните медиуми може да постигнат успех со кампања за crowd-funding, со Ивор Фука

27. октомври 2018

Лупига – пример дека независните медиуми може да се финансираат со поддршка од читателите Прочитај повеќе
Google news lab

Google news lab

27. октомври 2018

Даниел Жонса од Google News Lab ќе зборува за новите онлајн-базирани алатки и како да се искористат во новинарството Прочитај повеќе