26. 10. @ 12:30 | Презентација и работилница на ВидиВака

Како да ја „продадеш“ твојата приказна со помош на едноминутно видео.

Мите Кузевски ќе го претстави моделот на работа на ВидиВака, медиум за дигиталната генерација што вестите спакувани во едноминутни видеа ги сервира на социјалните мрежи.

Говорници: Мите Кузевски