Дебати и панел дискусии

Како да ги пронајдеме фактите и вистината во онлајн светот?

Како да ги пронајдеме фактите и вистината во онлајн светот?

25. октомври 2018

Разговор со Џејн Литвиненко од BuzzFeed News Прочитај повеќе
Дебата: Владиниот пиар и социјалните медиуми – влијание, присуство или преголемо присуство

Дебата: Владиниот пиар и социјалните медиуми – влијание, присуство или преголемо присуство

26. октомври 2018

Дискусија за присуството и влијанието на владиниот ПР на социјалните мрежи Прочитај повеќе
Дебата: Истражувачкото новинарство во Македонија – предизвици и како понатаму

Дебата: Истражувачкото новинарство во Македонија – предизвици и како понатаму

26. октомври 2018

Дискусија за состојбата на истражувачкото новинарство во Македонија Прочитај повеќе
Дискусија: Истражувачкото новинарство во Германија: Предизвици и моментална состојба

Дискусија: Истражувачкото новинарство во Германија: Предизвици и моментална состојба

27. октомври 2018

Истражувачкото новинарство во Германија: Тамошните предизвици и моменталната состојба Прочитај повеќе